Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Welkom bij het vmbo met sport & dans!

Op de locatie vmbo met sport & dans aan de Prins Alexanderlaan zitten leerlingen die een vmbo basis– of kaderopleiding volgen. Dat doen ze in een veilig en overzichtelijk gebouw. De ene helft is voor de leerlingen uit het eerste en tweede jaar, de andere helft voor leerlingen uit de derde en vierde klas. Beide delen hebben een eigen aula, eigen lokalen en een eigen schoolplein. In het gebouw is een dansstudio en er zijn praktijklokalen waar werksituaties geoefend kunnen worden. Er is veel aandacht voor sport en bewegen. Dat straalt het gebouw ook uit en dat merk je aan de sfeer.

Sfeer

Een goede sfeer is heel belangrijk om goed te kunnen werken, daarom is er veel aandacht voor hoe leerlingen en docenten met elkaar omgaan. Er zitten circa 400 leerlingen op onze locatie. We zijn een kleine en veilige locatie waar een goede sfeer belangrijk is.

 

Basis/kader

Leerlingen komen in de onderbouw in een gecombineerde basis/kader-klas. De indeling gebeurt aan de hand van de informatie en het advies van de basisschool. Soms kan aanvullend onderzoek nodig zijn.

LWOO

Op onze locatie is ook plaats voor leerlingen met een lwoo-advies. Het is onze specialiteit om je te helpen als leren niet zo gemakkelijk gaat.

Profielen op de locatie vmbo voor sport & dans

Op het vmbo voor sport & dans kun je kiezen uit de sportklas, de highschool voetbal, basketbal, hockey, handbal of de highschool dans. De profielen worden aangeboden in leerjaar 1 t/m 3.

Topsporters

Op onze locatie zitten veel topsporters. Sport en opleiding kunnen ze goed combineren, omdat we een Topsport Talentschool zijn.

Bovenbouw

In de bovenbouw kan je kiezen voor de richtingen

  • Economie & Ondernemen
  • Zorg & Welzijn.

 

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?

Zit jij in groep 8?

Thorbecke VO is een actieve openbare scholengemeenschap met vier locaties met de nadruk op talentontwikkeling, sport, bewegen en dans. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen!