Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Cijfergeving

Drie keer per jaar wordt er een rapport uitgereikt. Dit gebeurt na afloop van iedere periode.
Alle rapportcijfers zijn het gemiddelde van de sinds het begin van het schooljaar voor dat vak behaalde cijfers. Alle rapportcijfers worden gegeven met een decimaal.
Rondom ieder rapport krijgt u een uitnodiging om met de mentor te praten over de voortgang van uw kind. Alle rapporten dienen door de ouders opgehaald te worden bij de mentor in een kort gesprek.
 
De bevordering naar het volgende leerjaar vindt plaats op basis van de promotienormen en het advies van de docenten. Deze normen worden jaarlijks besproken met de leerlingen. Uiteraard  houdt u zelf ook deze promotienormen en studieresultaten goed in de gaten en neemt u gerust contact met ons op. 


De promotienormen kunt u hier vinden.

Bij de overgangsadvisering wordt er niet alleen gekeken naar de cijfers, maar ook de motivatie, de zelfstandigheid en het gedrag worden nauwlettend beoordeeld.

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?

Zit jij in groep 8?

Thorbecke VO is een actieve openbare scholengemeenschap met vier locaties met de nadruk op talentontwikkeling, sport, bewegen en dans. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen!