Thorbecke Voortgezet Onderwijs

De dagelijkse praktijk

 

Hieronder staan de lestijden.

 
 
 

Roosters en roosterwijzigingen

Het dagrooster wordt dagelijks gepubliceerd via Zermelo. De leerlingen hebben hiervoor toegang via een app of via de roostersite: ga hier naar de site van Zermelo.
Definitieve roosterwijzigingen worden apart in de klas vermeld of op papier uitgereikt.
 

 

Lesuitval

Lessen die uitvallen door bijvoorbeeld ziekte van een docent, worden waar mogelijk opgevangen.
 

 

Afwezigheid

Wij verwachten dat u bij afwezigheid van uw zoon/dochter, door bijvoorbeeld ziekte, doktersbezoek e.d. ons telefonisch op de hoogte stelt voor 08.30 uur. Het speciale telefoonnummer voor absentieregistratie is: 010 – 2890430 (tot 10.00 uur inspreken via een voicemail service).
 

Iedere leerling heeft een aantal blauwe absentieformulieren mee naar huis gekregen. Wij verzoeken u dit formulier, in geval van verzuim, volledig ingevuld te laten inleveren bij de verzuimcoördinator.

U wordt verzocht om bezoek aan tandarts, dokter en dergelijke, zo veel mogelijk buiten de lestijd van uw zoon/dochter te plannen. Als dit onverhoopt niet mogelijk is, dient u dit vooraf middels het blauwe absentieformulier aan de verzuimcoördinator door te geven.
 
Leerlingen die ziek naar huis willen gaan, melden zich eerst bij de afdelingsleider.
 
Alle verzoeken voor verlof regelt u altijd schriftelijk met de afdelingsleider van uw kind. Wij zijn terughoudend met onze toestemming hiervoor.
 

 

Huiswerk

Op het vmbo voor sport & dans is het huiswerk een wezenlijk onderdeel van de les geworden. Vaak gaan de leerlingen in de les aan de slag met het huiswerk onder verantwoordelijkheid van de docent. Het huiswerk dat nog overblijft moet natuurlijk thuis afgemaakt worden.
 

 

Schoolpas

Er wordt zo snel mogelijk aan het begin van het schooljaar een schoolpas verstrekt. Tot zo lang maakt men gebruik van de schoolpas van vorig jaar (met uitzondering van brugklassers). De schoolpas is nodig om te kunnen laten zien dat je een leerling van Thorbecke bent. Ook bij diverse schoolactiviteiten is de schoolpas nodig.
 

 

Kopiëren en printen

Leerlingen kunnen kopiëren met hun gebruikersnaam en wachtwoord van school. Jaarlijks wordt er vanuit het Thorbecke een tegoed op hun account gezet. Als dit tegoed onvoldoende is dan kan een leerling het tegoed opwaarderen via de administratie op school.
 
 

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?

Zit jij in groep 8?

Thorbecke VO is een actieve openbare scholengemeenschap met vier locaties met de nadruk op talentontwikkeling, sport, bewegen en dans. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen!