Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Communicatie

 

Ouderportaal

Via het Ouderportaal kunnen ouders inloggen en alle informatie over cijfers, huiswerk, contact met docenten enz. bekijken. Ook uw betalingen lopen via het Ouderportaal. Inloggen kunt u via uw e-mailadres dat bij aanmelding aan de administratie doorgegeven is.

De ouderraad

Bij het vmbo voor sport & dans is een actieve ouderraad die regelmatig bijeenkomt. Daarnaast kunnen ouder(s) / verzorger(s) uit de oudergeleding van de medezeggenschapsraad zijn vertegenwoordigd in de gemeenschappelijke ouderraad.

 

Medezeggenschapsraad

In de oudergeleding van de medezeggenschapsraad heeft momenteel een tweetal ouder(s) / verzorger(s) zitting. De vertegenwoordigers van alle ouder(s) / verzorger(s) worden via deze raad betrokken bij het beleid van de school.
 

Nieuwsblog

Regelmatig worden er nieuwtjes gepubliceerd op het nieuwsblog op onze Facebook pagina, Instagram en uiteraard deze website.

 

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?

Zit jij in groep 8?

Thorbecke VO is een actieve openbare scholengemeenschap met vier locaties met de nadruk op talentontwikkeling, sport, bewegen en dans. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen!