Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Thorbecke Prinsenlaan:
Een veilige en optimistische plek om te leren!

Fijn dat u de website van Thorbecke Prinsenlaan bezoekt!
De locatie Prinsenlaan is één van de vier locaties van Thorbecke VO. 
Op deze locatie wordt havo en vwo onderwijs gegeven.
 


Ons onderwijs is gebaseerd op vier pijlers:
 

   •   leren wat je kunt.                                         Kijk rond op de locatie Prinsenlaan, klik hieronder.           
   •leren tot je het kunt.
   •leren voor je diploma.
   •leren doe je zelf.


We vertellen er heel graag meer over......

Onze profielen

Topsport

Thorbecke Voortgezet Onderwijs biedt talentvolle sporters de kans om naast het behalen van een schooldiploma ook het maximale uit hun sportieve carrière te halen. Lees verder »

Topdans DAMU

Onder schooltijd dansen! Dat kan in onze eigen dansstudio's. Alle lessen worden gegeven door docenten van Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Lees verder »

Sportklas

Kies je voor de sportklas, dan kies je voor 6 uur extra sportlessen per week. In totaal heb je dan 8 uur sport in de week! Lees verder »

Highschool Voetbal

In de highschool Voetbal begin je twee ochtenden per week op de velden van Excelsior met een pittige training waar veel aandacht is voor aanvallen, omschakelen en verdedigen. Lees verder »

Highschool Basketbal

Voor enthousiaste, ervaren basketballers is er een speciale plek op Thorbecke Voortgezet Onderwijs: de highschool Basketbal. Twee keer per week train je onder schooltijd in onze eigen basketbalzaal. Lees verder »

Highschool Hockey

In de highschool Hockey van Thorbecke Voortgezet Onderwijs krijg je onder schooltijd 4 lesuren hockeytraining! Op de velden van OMHC in Nesselande wordt er twee keer per week getraind en verzorgt Jordy van der Waart uitdagende trainingen. Hij heeft jarenlange ervaring als speler en trainer/coach bij Leonidas, Victoria en OMHC. Lees verder »

Highschool Handbal

Wil jij meer halen uit je talent voor handbal? Dan is de highschool Handbal iets voor jou! Lees verder »

Highschool Dans

Onder schooltijd dansen! Dat kan in onze eigen dansstudio's. Alle lessen worden gegeven door docenten van Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Lees verder »

Het Nieuwsbulletin

In het nieuwsbulletin, dat de ouders via de mail toegestuurd krijgen, zijn; het laatste nieuws en de laatste wetenswaardigheden van de locatie Prinsenlaan als ook de locatie-agenda voor de komende periode te vinden.

Het laatste Nieuwsbulletin

Inloggen...

Bekijk de handleiding voor het ouderportaal.


Inloggevens vergeten?

Zit jij in groep 8?

Thorbecke VO is een actieve openbare scholengemeenschap met vier locaties met de nadruk op talentontwikkeling, sport, bewegen en dans. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen!